Velkommen til vores nye hjemmeside

0

Så blev vi klar med en ny hjemmeside.

Med vilje lidt minimalistisk omkring de rosende ord om K-Clean, og istedet med mere fokus på viden om aspekterne ved industrirengøring og de mange medfølgende hygiejneforhold.

Vi ønsker bl.a. at “sprede” viden om hygiejnekontrol, bakterier og bekæmpelsen heraf, rengøringsprocesser, rengøringskemi/midler, rengøringsudstyr og ikke mindst dokumentation i forhold til rengøring.

K-Clean’s indgangsvinkel er naturligt industrirengøring, men mere specifikt rengøring af produktionsområder ved fødevarevirksomheder. Vore kunder i fødevarebranchen har konstant fokus på kvaliteten af rengøringen og målingen heraf, men efterspørger i stadig højere grad også mere detaljeret viden om problematikker ved rengøringen. – Men på “dansk”, så det kan forstås af alle.

I K-Clean ved vi ikke alt! Heldigvis har vi fantastiske samarbejdspartnere, der kan bidrage med oplysning af problematikker ved hygiejne, og vil bidrage med indlæg om specielle emner. – Det vil vi benytte os af i stor stil, men vær rolig – de kommer også igennem “tal dansk” filteret.

Stil spørgsmål, deltag og kommenter gerne på indlæggene. En rask debat går man aldrig fejl af, og input kan man aldrig få nok af. Vi har alle forskellig basisviden omkring rengøring og hygiejneforhold, at byde ind med – så kan vi lære af hinanden og alle blive lidt klogere, er målet nået. Personligt håber jeg, med egne indlæg, at kunne både provokere og dele vandene – så kan vi efterfølgende forenes og vandene igen samles.

Har du mod på at skrive et indlæg, eller er der et særligt emne du kunne ønske behandlet og omtalt, hører jeg gerne fra dig, – så finder vi nok en kyndig hjælper og skribent.

Velkommen og god fornøjelse.

Share.

Skriv En Kommentar