Links

Her kan du finde relevante links og oplysninger på vores samarbejdspartnere.

iduna
Iduna A/S
Vi er et 100 % danskejet, økonomisk uafhængig familievirksomhed, der blev grundlagt i 1959. Vi udvikler på egne laboratorier, producerer og sælger et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til alle former for rengøring, desinfektion, affedtning, pleje– og vedligeholdelse. Produkter som belaster miljøet mindst muligt, uden dog at nedsætte kundens og egne krav til kvalitet og effektivitet.
Produkterne produceres på ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø) certificerede fabrikker i henholdsvis Danmark, Tyskland, Tyrkiet og Kina.
Besøg Iduna

Fooddiagnostics
Fooddiagnostics ApS
FOOD DIAGNOSTICS tilbyder Danmarks absolut bedste udbud af innovative produkter til Hygiejnekontrol samt til produktkontrol indenfor Mikrobiologi og BioKemi. Vort speciale er hurtigmetoder og gennem et nært samarbejde med internationale virksomheder og forskningsmiljøer, holder FOOD DIAGNOSTICS sig hele tiden på forkant med den nyeste teknologi indenfor området.
Besøg FOOD DIAGNOSTICS

foamico
Foamico ApS
FOAMICO is an independent manufacturer of superior cleaning solutions to the food and beverage industries.Our core business is to develop, manufacture and deliver reliable and efficiently cleaning solution for surface and open plant cleaning worldwide.
Besøg Foamico

lomwas
Lomwas ApS
LOMWAS er et komplet operativt drifts- og ledelsessystem med alle de funktioner, I har brug for til administrationen af jeres rengøringsvirksomhed. LOMWAS er en platform specifikt udviklet til rengøringsvirksomheder med branchespecifikke behov. Brugerne spænder fra små opstartsvirksomheder til virksomheder med milliardomsætning og mange tusinde ansatte i både den offentlige og private sektor.
Besøg Lomwas